Een privéwellness om te herbronnen

U kunt bij Afslank en Wellness Center Afrodite-Shape terecht voor een heerlijk relaxmoment in een gezellig kader. Onze privéwellness in Torhout biedt een sauna, Turks bad (hammam), regendouches en bubbelbad. Misschien geniet u wel graag van onze jacuzzi in een ontspannende buitentuin. Met andere woorden, alles is aanwezig om zalig weg te dromen en u helemaal te herbronnen, zodat u er vervolgens terug helemaal tegen aan kan gaan.

Gun uzelf wat ‘me-time’

In het privé-wellnessoord kunt u zowel binnen als buiten genieten van verschillende arrangementen waarbij u steeds wordt voorzien van badlinnen, vers fruit, versgeperst fruitsap en water.

Na afloop van uw bezoek, zult u vrijwel meteen de positieve gevolgen waarnemen: denk hierbij aan stressvermindering, een betere bloedsomloop, een totale ontspanning, een gevoel van welzijn of een hersteld evenwicht tussen lichaam en geest met als einddoel uw geluksgevoel te verhogen.

Onze tarieven

  • 2 uur voor 2 personen € 95
  • Per bijkomend halfuur € 20
  • Per bijkomend persoon € 20

SEIZOEN-ARRANGEMENTEN
Vind je geen gepast arrangement tussen de standaard arrangementen?
Vraag gerust naar onze seinzoen-arrangementen.

Gebruik elke weekdagen de privé-wellness s'avonds tot 21u na aanvraag.

Indien u graag een bezoekje inplant, kan u ons contacteren voor een afspraak. Uiteraard staan wij ook steeds tot uw dienst voor het verstrekken van de nodige informatie om uw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden.

 

 

Back to Top