Afslanken

Afslanken met Bodyfit / Slimcab

Via oefeningen in verwarmde infraroodcabines gaat u via onze Bodyfit/Slimcab gemakkelijk afslanken en uw spiermassa op de buik en/of dijen verstevigen. U wordt persoonlijk begeleid en opgevolgd. Wij raden aan de oefeningen 2 à 3 maal in per week te doen voor een optimaal resultaat.

Kortom een betere conditie en centimeterverlies gegarandeerd

Afrodite-Shape - Lichtervelde - Afslanken

Afslanken met Bodysculptor Excell + GEN 3

Bodysculptor Excell + Gen 3 is een aangename manier voor het verbeteren van het ganse figuur en de huid. De therapie op basis van frequentiegolven en lymfedrainage zorgt voor het natuurlijk verbranden, afscheiden en afvoeren van de vetcellen.
Daarnaast stimuleert de Bodysculptor Excell + Gen 3 ook de afvoer van vocht.

Kortom een slankere lijn, een mooiere huid en een fitter gevoel ook voor de mensen die geen fysieke inspanning kunnen of wensen te doen!

Afrodite-Shape - Lichtervelde - Afslanken

Afslanken met Hypoxi

Onze Hypoxi is een unieke methode voor doelgericht afslanken van heupen, benen, billen & maagstreek. In deze probleemzones blijft vet makkelijker zitten door een slechte doorbloeding.
Door de combinatie van vacuümtherapie(die zorgt voor doorbloeding) en lichaamsbeweging zal ons metabolisme beter functioneren waardoor er verbluffende resultaten ontstaan.  Kortom een duurzame figuurcorrectie op een snelle, gezonde en efficiënte wijze.

Afslanken met Myosculptor

De Myosculptor is een trainingstoestel dat door middel van een pijnloze buikgordel en twee dijgordels laag frequentie magnetische velden toepast terwijl u traint.

Deze methode zorgt voor een sneller en beter verbrandingsproces op buik en dijen. Door deze combinatie worden de afslankresultaten op natuurlijke wijze verdubbeld.

Afrodite-Shape - Lichtervelde - Afslanken

Contact opnemen

Aarzel niet ons te contacteren. Wij staan uiteraard steeds graag tot uw dienst met het verstrekken van bijkomende informatie of het vastleggen van een afspraak voor afslanken in Torhout.

Back to Top