Afrodite-Shape, uw afslank, zonnebank en wellness center in Torhout

Petra en Liesbeth verwelkomen u graag bij Afslank en Wellness Center Afrodite-Shape in Torhout. U geniet van een persoonlijk en uniek advies om snel een mooi figuur en gezonde uitstraling te krijgen in een rustgevende omgeving, waar u bovendien kan genieten van een privéwellness om helemaal te ontspannen en herbronnen.

Figuuranalyse, voedingsanalyse en afslanktraining voor uw ideaal figuur

Wij geven u graag gratis en vrijblijvend een figuuranalyse en voedingsadvies om u te helpen bij het snel herwinnen of behouden van uw ideaal figuur.

Afrodite-Shape biedt unieke afslankprogramma’s zoals Slimcab, Bodysculptor Excell + 3.0 GEN Turbo, Bodysculptor Access en Hypoxi en hebben eveneens met veel zorg een gamma proteïne producten en afslank/anti cellulitis crémes voor u uitgekozen.

Gun uzelf wat quality time in onze privéwellness

U kunt bij Afslank en Wellness Center Afrodite-Shape ook terecht voor een heerlijk relaxmoment in onze privéwellness met gezellig kader, voorzien van sauna, Turks bad (hammam), regendouches, bubbelbad. Misschien geniet u wel graag van onze jacuzzi in een ontspannende buitentuin. Kortom, bij ons is alles aanwezig om te genieten, ontspannen en weg te dromen om er vervolgens weer beter tegenaan te kunnen.

 

 

 

  

 

Figuuranalyse & voedingsadvies

Gratis en vrijblijvende figuuranalyse en voedingsadvies voor een slanke lijn.

Lees meer

Privéwellness

Heerlijk relaxen in onze privéwellness met sauna en "nieuwe" jacuzzi. Ontdek hier onze tarieven.

Lees meer

Zonnebanken

Exclusieve banken.
Ontdek onze exclusieve zonnebanken en Mon Amie collarium.

Lees meer
Back to Top